CHP kongreleri Türkiye genelinde oldukça gergin geçiyor.

Kimi illerin kongrelerinde çok tatsız olaylar seyrediyoruz TV’lerden.

Bu görüntüler sosyal demokrat kimliğini öne süren CHP’ye yakışmıyor,

gönül verenleri endişelendiriyor.

Türkiye’de CHP kongrelerinde kavga iklimi hakimken

Tekirdağ’da bugün birlik beraberlik günü yaşandı.

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından organize edilen pikniğe CHP’ye gönül vermiş binlerce Tekirdağlı “Tekirdağ Büyükşehir Mesire Alanı”nda bir araya geldi. Gönüllerince eğlenen Tekirdağlılar güzel havayı fırsat bilerek ikramlıklardan yediler, çalınan eğlenceli müziklerle oyun oynadılar, stres attılar. 

Geçmiş yıllardan günümüze Tekirdağ CHP’de kavga ikliminin hâkim olduğunu düşünürsek Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar’ın birleştirici gücünü görmemiz gerektiğini farkettim.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a rağmen ayrıştırmadan, darılmadan, yorulmadan Tekirdağ örgütlerine yüksek enerji katan Volkan Nallar mizacının Tekirdağ halkına çok iyi geldiğini görüyorum.

Bu piknikten alınan enerji ile CHP’ye gönül verenler motivasyonlarını en üst seviyeye çıkartmış oldular. Birlikte hareket etmenin özlemini bu piknikte yeniden hatırlayan CHP’liler fitne kaynaklarını kurutacak ve yerel seçimlere daha inançlı bir şekilde hazırlanacaklar.

Genel seçimlerin hayal kırıklığını yaşayan CHP’lilerin yaşadığı motivasyon düşüklüğünü yerelde yeniden umuda dönüştüren Volkan Nallar en zorlu zamanlarda bile umudunu kaybetmediğini inançla yolculuğuna devam ettiğini ve sonunda başarıyı yakalayacağını biliyor.

Lider vasfını makamından değil karakterinden alan Volkan Nallar’ın Tekirdağ siyaseti için kazanım olduğu kesindir.

Başarı, doğru zamanda doğru kararı vermekle sağlanır.

Seni hep güzel işlerle başarılarla yazalım, yolun açık olsun Volkan Nallar Başkan.