Anne Bakiye G’nin bir süre önce uyuşturucu kullanmak iddiasıyla cezaevinden çıktı yine 5 yaşında da başka bir kızı olduğu öğrenildi.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde gece rahatsızlanan iki yaşındaki Sıla Y. yakınlarınca Malkara Devlet Hastanesi’ne götürülmüştü. Muayene sırasında vücudunda darp izlerine rastlanan çocuk, beyin kanaması şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Olayla ilgili çocuğun annesi Bakiye Y. ve 18 yaşından küçük iki komşu çocuğu şüpheli tutuklanmıştı.

Baro başkanı, olayla ilgili bebeğin annesinin de aralarında olduğu üç kişinin tutuklandığını iki zanlınınsa işlemlerinin devam ettiğini söyledi.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün şöyle konuştu: “Olayın vahameti nedeniyle kurumlarımız hızlı bir şekilde aksiyon aldılar. Rapor son haline getirilmiş. Kati rapor dosya içerisinde mevcut. Zaten 18 yaşından küçük çocukların tutuklamaya sevk edilme sebeplerinden birisi buydu.

Maalesef ne yazık ki evladımızın cinsel istismara uğramış olduğu doktor raporu, adli tıp raporlarında kesinleşmiş durumda.”

Sıla’nın annesi Bakiye G’nin kısa bir süre önce uyuşturucu kullanmaktan hapisten çıktığı, yine annenin olaydan sonra koruma altına alınan 5 yaşında da başka bir kızı olduğu öğrenildi. Annenin çocukları ile Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi’nden Malkara’ya taşındığı belirtildi.

Editör: Fatih ERGE