Kahvaltıya katılan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, İYİ Parti Tekirdağ Eski Milletvekili Enez Kaplan İlçe Başkanı Gazioğlu ve yönetimine başarılar diledi. Metiner, “1 Eylül itibarıyla İYİ Parti’yi her yerde göreceksiniz. Yakın zamanda Çorlu İlçe Başkanı atamasını yapacağız.” dedi.

‘VATANDAŞIN SORUNA DERMAN OLACAĞIZ’

Gazioğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Değerli Genel İdare Kurulu Üyelerimiz, İl Başkanım Sayın Gökhan Metiner, İl Yöneticilerimiz, Kıymetli Basın Mensuplarımız, Değerli Misafirlerimiz; İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı olarak düzenlediğimiz kahvaltımıza hoş geldiniz. 13 Haziran 2024 tarihi itibariyle İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevine, İl Başkanımız Sayın Gökhan Metiner’in, Teşkilat Başkanımız Sayın Hasan Toktaş’ın ve Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun onayı ile başladık. Bugün itibariyle ise karşınızda, oluşturmuş olduğumuz yönetim kurulumuzla bulunmaktayız. Aldığımız görevin hem ülke genelinde hem de yerel yönetimler bazında öneminin farkındayız. Biz, milletimizin iki yumruk arasında sıkışmasına razı olmayanlarız. ‘Ben gelmezsem öteki gelir’ siyaseti üzerinden kolay yoldan seçim başarısı elde etmeyi istemeyenleriz. Kendimizi, vatandaşlarımızın sorunlarına derman olacak işleri yapmakla mükellef olarak görmekteyiz” dedi.

‘KENTİMİZE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ’

Gazioğlu, “Vatandaşlarımızla temasımız iki önemli sacayağından oluşacak; ilki, bir problem, talep veya geliştirilmesi gereken bir nokta varsa, vatandaş ile konunun muhatabı kurumlar arasında köprü olarak neticelendirmek üzerine kurulacak. İkinci ayağımız ise, muhalefet etme becerimiz ve organizasyonumuzla ilgili olacak. Eğer vatandaşlarımızın talepleri yerel ve genel iktidar yöneticileri tarafından karşılanmıyor ise, burada da toplumsal farkındalığı artıracak, muhalefetimizi vatandaşlarımızın istekleriyle paralel şekilde yürüteceğim. Yerel siyaset yapıyorsanız, milletin sinesinden başka gidecek yerinizin olmadığını bilmelisiniz ve biz bunun farkındayız. Süleymanpaşa’lı hemşehrilerimizin, yıllardır süren sıkıntıları ve hizmet alma güçlükleri ile savaşan, güzel bir hayatın zorluklarıyla mücadele eden hemşehrilerimizin, güzel bir ülke ve şehirde yaşama en doğal haklarıdır.
Buradan ilan ediyoruz ki, değerli Süleymanpaşalı hemşehrilerimiz, makamda olmayan bir parti grubunun kendileri için verecekleri mücadeleyi görecekler. Yönetimimizin karşılıksız siyaset yapış tarzının kentimize önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

‘GİDEN ARKADAŞLARA KALBİM VE GÖNLÜM AÇIKTIR’

Gazioğlu, konuşmasının devamında, “Siyaset dilimizde kimseyi ötekileştirmeyecek, bu yaparken kimsenin ötekileştirilmesine izin vermeyeceğiz. Bu bağlamda, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun ‘Bir eksiksek hiçbirimiz yokuz demektir’ söylemini hatırlatmak isterim. Giden arkadaşlarımıza, küsen arkadaşlarımıza, istifa eden arkadaşlarımıza, gönlü kırılan arkadaşlarımıza sesleniyorum: Kim gittiyse bu partinin sadece kapıları değil, benim kalbim ve gönlüm de ardına kadar açıktır! Hepsini yeniden partimize davet ediyorum!Değerli basınımızla şeffaf, yaşadığımız kentimiz için birbirini karşılıklı olarak besleyen bir ilişki geliştireceğiz. Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızla tam bir koordinasyon içinde çalışarak neler yapılacağını hep birlikte göreceğiz. Kahvaltımızın daha çok sohbet şeklinde, spontane devam etmesinin, birbirimizi daha yakından tanımak adına önemli olduğunu düşünüyor ve sözlerimi, önümüzdeki yeni dönemin ülkemize, şehrimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ederek tamamlıyorum. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Kahvaltı programı konuşmaların ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Editör: Fatih ERGE