Tekirdağ’ın konserler denince akla gelen firmalarından birisi olan Egecan Ses Sahne Işık işletmesi bu kez Babaeski’de kendini gösterdi. Firma Sahibi Anılcan Ege, “En kaliteli hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sorunsuz işler olunca da mutlu oluyoruz” dedi.

Egecan Ses Sahne Işık firması bu kez Babaeski’de kurduğu sahne ile gündeme geldi. Kurulan sahne bilindiği gibi üst klasman olarak kurgulanıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kolpa Konseri için kurulan sahne de üç dev led ekran ve ışık şovu görülmeye değerdi. Trakya’nın bu kulvarda önde gelen firmalarından birisi olan Egecan Ses Sahne Işık firmalı sadece Trakya’da değil ülkenin birçok kentinde de sahne kurmaya devam ediyor.

Firma Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’ın dışında, İstanbul başta olmak üzere Balıkesir, İzmir, Eskişehir, Bolu, Yalova, Kocaeli, Ankara gibi illerde de sahne kurarak konsere gelenlere sorunsuz bir eğlence sağladı.

Öz sermayesi ile yatırımlarını yaparak ulusal çapta organizasyon yapan firmalarla yarışır hale gelen Egecan Ses Sahne Işık Firması sahibi Anılcan Ege, “Tekirdağ’da böyle bir şey yapılamaz, yapılsa da kimse ilgilenmez dediler. Biz buna inanmadık. Tekirdağ’dan da önemli markalar çıkmıştı bazı sektörlerde. Biz neden yapmayalım dedik. Çok mücadele ettik ve sonuçta geldiğimiz nokta oldukça mutlu edici. Artık bölgemizdeki konser yapacak kuruluşlar farklı arayışlara gitmeden bizlerle irtibat kurabiliyorlar ve gönül rahatlığı ile bizim bu işi yapabileceğimizi biliyorlar. Biz de kimseyi mahcup etmeden işimizi büyük bir ciddiyetle yapıyoruz” dedi.

Babaeski'deki etkinlikte, yerel sanatçılar ve Kolpa sahne aldı. Anılcan Ege, "Amacımız, her organizasyonda en yüksek kalitede hizmet sunmak. Babaeski'de gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte de bu hedefimizi başardığımızı düşünüyorum," dedi.

Etkinlik, bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü ve katılımcılar sahnedeki performanslarla coşkulu anlar yaşadı. Egecan Ses Sahne Işık, başarılı organizasyonlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Anılcan Ege, gelecek projeleri hakkında da müjdeler vererek, "Yeni organizasyonlar için hazırlıklarımız sürüyor. Babaeski'deki bu güzel deneyimin devamını getirmek istiyoruz," şeklinde konuştu.

Editör: Fatih ERGE