CHP Tekirdağ İl Başkanlığı  Kuvay-i Milliye Salonunda yapılan basın açıklaması partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yntar ve Çerkezköy Belediye Bşkanı Vahap Akay'ın hazır bulunduğu basın açıklamasında açılış konuşmasını CHP Süleymanapşa İlçe Başkanı Ali Engin gerçekleştirdi. 

Ardndan CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli kısa bir konuşma yaparak Volkan Nallar'a  övgülü sözlerle başarılar diledi.  

Cumhuriyet Halk Partisi'nin en genç il başkanı olarak görev yapmış olan Nallar, başkanlık görevini genç bir arkadaşına devrettikten sonra Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Nallar, basın toplantısında "Bu şehri genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla, engellisiyle ve çocuklarımız dahil olmak üzere tüm paydaşlarımız ile, ortak akılla yönetmek ve tüm kesimlere eşit hizmet götürebileceğimize inandığımız için aday olduk." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Nallar, İl Başkanlığı sürecinde ve Tekirdağspor başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği çalışmaların halkın övgüsünü kazandığına inandığını belirtti. Kendisi, Süleymanpaşa'nın kaybettiği 5 yılı geri kazanmayı hedefliyor ve belediye başkanı olduğunda önemli konularda kararları vatandaşlarla birlikte almayı planlıyor.

Nallar, "Birlikten kuvvet doğar" sözünü kendine şiar edinmiş biri olarak, bu yolculuğa tüm Süleymanpaşalı yurttaşlarla birlikte çıktığını vurguladı. Kendisi, bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi ailesine teşekkürlerini iletti ve daha zorlu bir yola adım attıklarını belirtti. Nallar'ın en büyük hedefi, Süleymanpaşa'ya hizmet etmek."

Editör: Fatih ERGE