Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şarköy'e ekonomik, sosyal, çevresel ve stratejik birçok avantaj kazandıracak yeni Küçük Sanayi Sitesi'ndeki çalışmaları yerinde incelediğini ve değerlendirmelerde bulunduğunu duyurdu.

Başkan Var, kentlerindeki en büyük ihtiyaçlardan biri olan Küçük Sanayi Sitesi'ni olabilecek en hızlı şekilde hayata geçirebilmek için kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin tamamlanmasının ardından, şehir girişindeki mevcut Sanayi Sitesi de yeniden düzenlenerek daha modern bir görünüme kavuşturulacak. Bu sayede, Şarköy'e giriş yapan ziyaretçiler, çağdaş ve estetik bir kent manzarası ile karşılaşacak.

Turizm ve tarım kenti kimliğiyle öne çıkan Şarköy'ün, nitelikli turizm yatırımlarıyla Trakya Bölgesi'nin en popüler turizm merkezi haline gelmesi bekleniyor. 12 ay kesintisiz turizm hedefleyen Başkan Var'ın hem kentsel dönüşüm hem de turizm alanındaki atılımları, Şarköy'ün refah düzeyinin yükselmesine önemli katkılar sağlacağı düşünülüyor.

Editör: Fatih ERGE