Cumhuriyet Halk Partisi’nin Süleymanpaşa Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Sabri Yüce gittiği her yerde adeta başkan adayı gibi karşılanıyor. Yüce, “Bu ilgi ve sevginin sadece bana değil genelde ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulmak için bir çare arayan ve CHP’de kurtuluşu arayanların partimize duyduğu bir sevgi olarak görüyorum” dedi.

BİRLİK MESAJINI HER YERDE VERİYOR

Süleymanpaşa için partisinden aday adayı olurken hiç düşünmediğini ve kentin kalkınması için kendisinin de elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Mehmet Sabri Yüce, “Daha önce herkesin bildiği gibi iki dönem meclis üyeliği yaptım. Bu bana önemli bir tecrübe kazandırdı. Belediye yönetimi açısından nelerin nasıl yapılabileceğini, nelerin yapılmayacağını görebildim. Son yıllarda da belediye şirketlerini devlet adına denetleyen sayılı Yeminli Mali Müşavirlerden birisi olarak yerel yönetim bütçelerinin de nasıl harcanacağı konusuna hakim oldum. Zaten bunları biliyordum. Tüm ziyaretlerimizde ve kahvehane toplantılarımızda kenti birlikte nasıl yöneteceğimizi anlatıyorum. Laf olsun diye değil, gerçek anlamda kenti birlikte yönetmekten bahsediyorum. Bugün bunu söyleyip, yarın başkan olunca değişen bir karakterim olmadığını beni tanıyan herkes biliyor” diye konuştu.

Süleymanpaşa Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Sabri Yüce kahvehane toplantılarında gördüğü ilgiden son derece memnun olduğunu tekrarlarken sorulan tüm soruları dikkatle dinleyip cevaplaması ve herkesin fikrine azamı özen göstermesi ise gözlerden kaçmadı.

Editör: Fatih ERGE