Şölene katılan çocuklar için Bilal-i Habeşi Camii’nde sünnet mevlidi okutulmasının ardından Masal Park’ta geleneksel sünnet yemeği ikramı yapıldı ve çocukların doyasıya eğlenebilmesi için özel oyun parkuru kuruldu,  palyaço gösterileri düzenlendi.

Sünnet olan 219 çocuğa tek tek kına yakan Başkan Topak, bu özel günde çocukların ve ailelerinin mutluluğunu paylaşmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirterek, “Bugün, çocuklarımızın ve ailelerinin en mutlu anlarını paylaşıyoruz, onlara destek olmak bizim için çok önemli. Allah tüm çocuklarımıza güzel bir gelecek nasip etsin, onların damatlıklarını da göstersin, vatana millete hayırlı birer vatandaş olsunlar,” dedi.

Başkan Müge Yıldız Topak ayrıca, “Ergene’de gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak, çocuklarımızın bu özel günlerini daha da anlamlı kılmak amacıyla bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu. Şölen, Ergenelilerin yoğun katılımı ve coşkusu ile gerçekleşti. Toplu Sünnet Şöleni, Ergeneli hemşehrilerin büyük takdirini topladı ve Ergene’de unutulmaz bir anı olarak yerini aldı.

Editör: Fatih ERGE