Ergene’deki okulları tek tek ziyaret eden Başkan Müge Yıldız Topak, minik öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Başkan Topak’ın bu sürprizi karşısında öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okundu.

Başkan Topak, çocuklarla bir araya geldiği her sınıfta sıcak ve samimi bir konuşma gerçekleştirdi. Topak, "Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizlerin başarılarıyla gurur duyacağız. Çok çalışın, öğretmenlerinizi dinleyin, anne ve babalarınızı üzmeyin ve en önemlisi hiçbir zaman hayal kurmaktan vazgeçmeyin." dedi. Öğrenciler ise Başkan Topak’ın bu anlamlı hediyesi karşısında büyük sevinç yaşadı.

Hediyelerini açan öğrenciler; beslenme çantası, suluk, kalem-silgi seti, boyama kalemleri, boyama ve okuma kitapları gibi birçok sürprizle karşılaştılar. Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’a sarılarak teşekkür eden öğrenciler de Başkan Topak’a söz vererek çok çalışıp çok başarılı olacaklarını söylediler.

Başkan Müge Yıldız Topak, öğrencilerle vedalaşırken, "Sizlere güveniyoruz, başarılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum." diyerek onlara sarıldı. Öğrencilerle fotoğraf çektiren Başkan, "Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun, her zaman yanınızdayız," dedi.

Editör: Fatih ERGE