Ak Parti Süleymanpaşa ilçe başkanlığı konferans salonunda yüksek katılımla yapılan aday adaylığı açıklamasının sunumunu Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şirzad Filiz yaptı.

Filiz açıklamasında Aday adaylığı sürecinin bugün 22 Kasım tarihi itibariyle son bulduğunu ifade etti.

Aday Adayı Soner Çizen açıklamasında genelden yerele ve en son özele konuşma yapan Çizen “Türkiye Yüzyılı için doru adımlar atmaya devam edeceğiz, hedefimiz çalışmak, çabalamak gayret etmek hakkın, iyinin ve güzelin hakim olabilmesi için mücadele etmektir.  Ak Parti umudun güvencesi adalet içinde kalkınmanın gelişen Türkiye’nin mimarıdır. Partimiz şehirleriyle, ilçeleriyle mahalle ve köyleri ile büyütmenin kararlığı içerisindedir. Güveni ve desteğini bizden esirgemeyen milletimize hizmet etmek bizim tek amacımız ve partimizin varlık sebebidir.

Şimdi bize düşen görev belediyelerimizi en iyi şekilde yöneterek halkımıza hak ettiği hizmeti sunmaktır. Mazeret siyasetinin arkasına saklanmadan çalışmak, hemşerilerimizin yaşam seviyesini arttırmak zorundayız. Hep birlikte bunu gerçekleştireceğimize inancım sonsuzdur.” Sözleriyle Süleymanpaşa Belediyesine aday adayı olduğu ilan etti.  

SONER ÇİZEN KİMDİR?

Soner ÇİZEN 1972 Yılında Malkara’da doğdu. İlk- orta Malkara’da, Liseyi Namık Kemal Lisesinde Lisansını Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesine tamamladı. Yüksek Lisansını NKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme bölümünde bitirdi. AÖF 2 süreli Yerel Yönetimler bölümünü yüksek onur derecesi ile mezun oldu. Yine AÖF 2 yıllık Emlak yönetimi bölümünü onur düzeyinde bitirdi. Evli ve 2 çocuk babası

Editör: Fatih ERGE