Çiftkikönü mahallesi sakinlerinin gözdesi ve 2019 seçimlerinde adeta kıl payıyla kaybeden aday Murat Orhan, tekrar muhtarlık seçimlerine katılarak halkın ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Kendisi aynı zamanda mahallenin emekli olmayan tek muhtar adayı olarak tüm mesaisini mahalleye adayacağını taahhüt ediyor.

Orhan, mahallenin en önemli sorunlarından biri olan elektrik direklerinin yer altına alınması ve İsmail Yazıcı Caddesi'nin asfaltlanması konularında yerel yönerimlerle iş birliği yapacağını belirtiyor. Ayrıca, Süleymanpaşa Belediyesinin Çınarlı Mahallesine kazandırdığı “Kadın Yaşam Merkezini” Çiftlikönü Mahallesine kazandırmak için çaba göstereceğini vurguladı.

Mahalledeki gençler için spor alanlarını yaygınlaştırmak ve kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla yerel yönetimlerle yakın ilişkiler kuracak olan Orhan, yeni spor tesislerinin yapılmasını sağlayacak. Bu girişim, gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürdürmelerine katkı sağlayacak.

Murat Orhan, 1974 doğumlu olup, Çiftlikönü Mahallesi'nin geleceği için kararlılıkla çalışacak ve halkın beklentilerini karşılamak için çaba gösterecek favori muhtar adayı olarak lanse ediliyor.

Muhabir: FATİH ERGE